2017/06/14
  •  
  •  

Löne & Redovisningsekonom till Nyköpingskontoret

Företaget

Sökes även: Ekonomichef till Nyköpings- eller Stockholmskontoret

Bergsgruppen är moderbolag och samlingsnamn för Södermanlands största, privata bolagsgrupp inom byggbranschen. Med stort hantverkskunnande och anor från 1908 är vi totalt ca 120 medarbetare och omsätter närmare 300 MSEK. Verksamheten innefattar ROT-entreprenader genom olika specialiserade företag samt nyproduktion och fastighetsutveckling inom Nyköpings- och Stockholmsregionen. I bolagsgruppen ingår Rydbergs Bygg, Kempes, Nilson Son, Bergs Fastigheter, TCI och Svärdsklova Skärgårdsdestination.

Redan 1908 grundades det äldsta bolaget inom Bergsgruppen och idag är vi sex bolag under samma tak, med huvudkontor i Nyköping och avdelningskontor i Stockholm.

Vi är en organisation som tror att kommunikation, effektivisering och modernt ledarskap kommer att vara det som skiljer oss från andra företag i framtiden. Våra företag präglas av entreprenörskap, eget ansvar och starkt engagemang. Vi värdesätter tydlig kommunikation och prestigelöshet. Likt många andra entreprenadbolag vill vi också växa med tiden. Dock har vi ett annorlunda synsätt: först skaffar vi duktiga medarbetare, sedan hittar vi att det är människorna som är anledningen till trivsel och framgång.

Arbetsuppgifter och Tjänsten

I tjänstens som löne- & redovisningsekonom hos Bergsgruppen kommer du att ansvara för den löpande administrationen inom löner & redovisning i företagskoncernen. Då flera av Bergsgruppens bolag är rörelsedrivande, med projektinriktad verksamhet, ligger mycket stort fokus på projektredovisning. Du kommer även vara inblandad i månads & årsbokslut.

Ekonomiavdelningen kommer bestå av 3 personer; ekonomichef, controller & dig. Du kommer ingå i en grupp som arbetar tätt tillsammans och vara delaktig i utvecklingsfrågor inom ekonomiavdelningen.

I rollen ingår bland annat att:

• Löneberedning & löneadministration

• Löpande redovisning

• Kund & Leverantörsreskontra

• Delaktig i Månads & Årsbokslut.

• Skatt & Momsredovisning

• Övriga administrativa uppgifter inom en ekonomiavdelning

Önskad kompetens och erfarenhet

Till den här rollen söker vi dig som har en ekonomisk utbildning och/eller har arbetat med löner och redovisning, under minst 3 år. För att känna dig trygg i ditt ansvar för de ekonomiska delarna bör du ha god erfarenhet av balans- och resultaträkning, likviditetsfrågor och bokslut. Utbildning är meriterande men inget krav.

I den här rekryteringen kommer vi att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi söker dig som har goda kunskaper inom redovisning och som dessutom har en stor affärsmässig inställning. För att lyckas i rollen behöver du ha en god samarbetsförmåga. Vidare tror vi att du är noggrann, systematisk och drivs av att medverka till en effektiv affär. Du har körkort med minst B-behörighet.

Placering

Vårt huvudkontor finns i Nyköping men vi har även ett snabbväxande avdelningskontor i Södra Stockholm (Årsta). Beroende på var din bostadsort är kan därför arbetsplaceringen vara anpassningsbar.

Låter det intressant? Kontakta oss!

Ansökan med CV skickas till rekrytering@bergsgruppen.se senast den 1 Juli 2017. Vi träffar personer löpande och platsen kan bli tillsatt innan utsatt datum. Självklart behandlas din ansökan konfidentiellt.

Vid frågor om tjänsten kontakta vår Controller Mats Ingvald på 073 093 86 50.
Rekryteringsbolag eller säljare undanbedes.