Kempes

Om Kempes

Vi arbetar såväl med nyproduktionsprojekt som renoveringsarbeten. Alla typer av byggplåtslageri och tätskikt. Vi har även en egen avdelning specialiserad på alla typer av ventilationsentreprenader. Även service, filterbyten, rengöring och reparationer. Vi hjälper även till att montera kompletta ventilationsanläggningar i villor, kontor, skolor. Vi är OVK-certifierade, och erbjuder även konsulttjänster inom detta område.
Vi är medlemmar i Svenska Byggnadsvårdsföreningen och utför renoveringar samt reparationsarbeten på kulturbyggnader.

Självklart utför vi även målning, rengöring och snöskottning av tak och arbetar i alla vanligt förekommande material så som förzinkad stålplåt, koppar, aluminium, zink och rostfritt. På Kempes är vi stolta över vår historia samtidigt som vi jobbar hårt för att det senaste jobbet alltid ska vara vår främsta referens. Till vår hjälp har vi vår gemenskap, vår laganda och en ambition att göra val som är hållbara.

För att vi ständigt ska kunna förbättras och utvecklas behöver vi modet att våga utmana dig som kund, varandra och vår bransch. Sanningen är nämligen den att alla vi som jobbar på Kempes sätter ett stort värde i tillfredställelsen av att vara skickliga yrkesmän. Och en skicklig yrkesman är man bara om man drivs av att bli ännu bättre.

Läs mer på vår hemsida